2021-11-20: DSVD 2 – Lettele (2e divisie)

Verslag Lettele

Voor de derde keer nét niet

Gisteravond leden wij ons 3e nipte verlies in een uit-wedstrijd in de tweede divisie. Dat is natuurlijk zuur, maar dit biedt wel perspectief voor de komende thuiswedstrijden in de tweede helft van de competitie.

We begonnen gisteren met een 1-0 achterstand, maar door doelpunten van Amber, Bianca en Marjolein kwamen we op 2-3. Via 4-6 en 8-10 stonden we helaas na 20 minuten bij 11-10 weer op achterstand. Dit stuivertje wisselen ging zo door tot de thee. Ruststand 14-14. De tweede helft was alles mogelijk. De stand liep door naar 16-16, waar wij op dat moment een penalty verzuimden te scoren. De volgende aanval werd dit alsnog recht getrokken, 16-17. Het bleef gelijk op gaan tot aan 22-22. In deze fase hebben wij het zelf helaas weggegeven. Korte balletjes bij achterlangs gaande wissels kwamen niet meer elke keer aan (mede door de hars), waardoor DSVD een aantal breaks kon lopen. Daarnaast wisten wij in overtal (6 tegen 4) het net niet te vinden en lieten DSVD wel twee keer scoren. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Tel daar een aantal grote gemiste kansen bij op en dan kunnen we het verlies van 3 doelpunten enigszins verklaren.

Positief puntje was ook het feit dat alle speelsters gisteren wisten te scoren. Dat geeft de burger moed. Wat de burger ook moed geeft, is het feit dat we al 4 wedstrijden met hars hebben moeten spelen. Dat betekent dat we de rest van de competitie nog 3 wedstrijden met dit goedje aan de gang moeten en de overige 12 wedstrijden lekker zoals wij dat het liefst doen, zonder het plakspul.

Komende week spelen wij een thuis wedstrijd tegen ZVBB. Zij zijn begonnen aan een hele sterke reeks in onze klasse. Ze hebben nog geen punt laten liggen. Een mooie uitdaging om hier punten van weg te snoepen.

Yara 5, Marjolein 4, Bianca 4, Amber 3, Inge 3, Eline 2, Roos 1, Lenneke 1, Narelle 1