2021-11-14: Klarenbeek – Broekland 2 (2e klasse)

Verslag Broekland 2

Vorige week geen wedstrijdverslag, want vorige week waren wij verslagen. Disclaimer: deze week tegen Klarenbeek mocht het hem helaas ook niet worden. Daarentegen vandaag wel weer een verslag, want we zijn vandaag wel tevreden.

We begonnen zwak en stonden al snel op 3-0 achterstand. Daarna scoorde Nina het eerste tegendoelpunt en kwamen we op 3-1. Vervolgens ging het even gelijk op. De doelpunten gingen aan beide kanten het netje in. Alleen raakten we gauw op 15-9 achterstan . Wel speelden we de laatste 10 min van de eerste helft goed. We scoorde nog 4 x op rij. Maar op een voorsprong kwamen we helaas niet. Ruststand 16-13

De tweede helft was wisselend, het ging op en neer. Dan weer 5 minuten goed en dan weer 5 minuten minder. Wel kwamen we nog even heel dichtbij… 29-27. Maar verder mocht het helaas niet komen. Naja als je naar de punten kijkt hebben we deze helft gelijkgespeeld.

Gastspelers deze week: @ninawippert @karienblom en @maudwesselsx Deze dames hebben het heel goed gedaan en hebben allemaal wat puntjes mogen prikken. Eindstand 31-28

Toneelspeelster van de week: @anniekpoppe

Speelster van de wedstrijd: @marloesverwaijen

Quote van de wedstrijd: de tegenstander deed in de aanval aan marathon lopen. (3 passen zetten… wat is dat? )

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina