2021-11-14: E&O 2 – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Dat is zuuuur😪.. Zonder punten terug naar Luttenberg! Helaas 30-24 aan de broek gekregen… We begonnen wat twijfelachtig aan de wedstrijd, de verdediging liep wat stroef en we konden nog geen overtuiging in de aanvallen leggen waardoor we 4-1 achter stonden. Het duurde en het duurde voordat onze tweede goal viel, mede door de harde verdediging van E&O. We voelden allemaal dat er veel en veel meer in zat, maar we konden het nog niet laten zien en we kregen gewoon geen grip op de harsballen. Een aantal beslissingen waar we het niet mee eens waren helpen dan natuurlijk ook niet mee…

In de rust waren we het er over eens: we pakken ze, we zetten het gas er op, gaan gaan en nog eens gaan.. Vol positiviteit begonnen we aan de tweede helft, waardoor we dichtbij konden komen tot 21-20. Helaas was het ons vandaag niet gegund, kregen we de harsballen niet lekker rond en konden we niet onze stempel op de wedstrijd drukken.. De volgende keer pakken we ze!

We hebben mooie dingen laten zien en bleven ons koppie omhoog houden, dit nemen we mee naar onze volgende wedstrijd: volgende week zaterdag, thuis om 19.45uu

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina