2021-11-13: Wijhe’92 2 – ABS (1e klasse)

Verslag ABS

ABS Handbal dames 1 verliezen in lege sporthal Afgelopen zaterdagavond vertrok dames 1 naar Wijhe voor de 6e competitiewedstrijd.Helaas door de vernieuwde corona maatregelen zonder publiek.In een lege sporthal waren Wijhe en ABS aan elkaar gewaagd en ging de strijd gelijkmatig op.Met een ruststand van 18-16 was er geen vuiltje aan de lucht.Na wat aanwijzingen in de pauze van trainer/coach Anja Lubbers ging ABS voortvarend van start en kwam ABS al snel op 18-18.

Door slordig en gehaast spel van ABS om verder uit te lopen was het juist Wijhe die de bal veroverde en via snelle break out langzaam afstand nemen van ABS (27-23).ABS moest de laatste 15 minuten flink aan de bak om de achterstand niet groter te laten worden.Gesteund door de supporters was Bathmens kwartiertje altijd wel spannend,maar nu in een kille en stille zaal kon het team zich niet meer oppeppen en werd de einduitslag 32-25.

De aankomende 2 weekenden moeten we nog steeds zonder publiek spelen.Voor zondag 21 november thuis in de Uutvlog tegen Wesepe ds 1 zal er misschien een livestream van deze wedstrijd worden uitgezonden vanaf 12.30 uur. Houd Facebook in de gaten voor meer info.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina