2021-11-13: HVZ-Vivendi – Dalfsen (hoofdklasse)

Verslag Dalfsen

Vanavond speelden we met de dames van Morrenhof/Jansen Dalfsen handbal alweer onze 4e uitwedstrijd achtereenvolgend en wel tegen Vivendi. Het was een moeizame wedstrijd tegen een fantastisch verdedigend team met een goede keeper. Maar ook wij stonden erg goed in de dekking met een fantastisch keepende Iris! Alleen we kwamen met ons aanval spel nauwelijks door hun dekking. Dit leverde een povere ruststand van 7-5 in het voordeel van Vivendi. In de rust de puntjes op de I gezet en afgesproken dat we geduldig moesten zijn en vooral niet in paniek raken.

De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste helft. Gaande weg de tweede helft hebben we het roer helemaal omgegooid en aanvallend een ander aanvalsplan ingezet. Hier had Vivendi geen antwoord op en kwamen we eindelijk door hun stugge dekking. Uiteindelijk hebben we op wilskracht en geduld de wedstrijd over de streep getrokken en eindigde de wedstrijd in een moeizame 15 – 18 in ons voordeel!

Groot compliment voor mijn team hoe ze deze wedstrijd over de streep hebben getrokken! Volgende week spelen we eindelijk weer een thuiswedstrijd en wel tegen HVE’2000.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina