2021-11-07: Zwolle – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond de wedstrijd tegen Zwolle op het programma. Zwolle is een ploeg waar we in het verleden eerder tegen gespeeld hadden en hadden dus wel een idee hoe ze zouden kunnen spelen. Voor de wedstrijd werden de afspraken nogmaals besproken en nu was het zaak om de wedstrijd scherp te beginnen. Zo gezegd zo gedaan.

We begonnen scherp en stonden al vrij snel 0-5 voor. De dekking stond goed en Esmee stond lekker te keepen. De ballen werden goed afgerond en we konden het goede spel vasthouden tot aan de rust. De ruststand was 9-14. In de rust werd besproken dat we scherp in de dekking moesten blijven en onze afspraken moesten nakomen. Na de rust schoten we weer uit de startblokken en liepen de aanvallen goed en de verdediging stond nog steeds scherp. In de tweede helft hebben we dan ook maar 5 doelpunten tegen gekregen. De eindstand was uiteindelijk 14-34.

Hopelijk kunnen wij deze energie en scherpte meenemen naar de volgende wedstrijd. Volgende week spelen wij thuis tegen HVE 2000 dames 1 om 19.00 uur. Hopelijk zien wij jullie dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina