2021-11-07: ABS – LHC (1e klasse)

Verslag ABS

Eerste verliespunten ABS Handbal

Afgelopen zondag stond de belangrijke wedstrijd thuis tegen Auto van Ewijk/LHC Ds1 op het programma. LHC was nog ongeslagen en daar wilde ABS wel iets tegen doen. In een goed gevulde sporthal de Uutvlog zagen de toeschouwers een hard werkend ABS. Echter vanaf het beginsignaal kwam LHC door het snelle spel goed uit de startblokken en nam constant een voorsprong op ABS. ABS probeerde LHC uit hun spel te krijgen door een sterke verdediging maar de routine van LHC was te krachtig voor ABS.

Na de rust kwam Bathmens kwartiertje. Anne Rietman schoot er drie achter elkaar in en zo werd de voorsprong voor LHC nog maar 2 doelpunten. Er was geloof dat ABS misschien toch de overwinning kon pakken. LHC werd even wakker geschud en door goed uitgespeelde aanvallen gaven ze de voorsprong niet verder weg. Helaas door slordig en gehaast spel en goed keeperswerk van LHC was het uiteindelijk toch LHC die de twee winstpunten mee naar Lemelerveld nam. De eindstand 21-28.

Zaterdagavond staat er een uitwedstrijd tegen Wijhe’92 Dames 2 op het programma. We rekenen weer op voldoende support uit Bathmen vanaf de tribune in sporthal de Lange Slag te Wijhe.Tot zaterdag.

Verslag LHC

Vandaag stond de uitwedstrijd in Bathmen tegen ABS DS1 op het programma van de dames van Auto van Ewijk/LHC. De lemelerveldse dames staan gedeelde eerste en de dames van ABS op plek 5. De wedstrijd begon sterk aan de kant van Auto van Ewijk/LHC, de dames liepen snel uit naar 4-9. Ze maakten weinig fouten en waren sterk in de afronding. Vlak voor rust kwam ABS sterker in de wedstrijd. Zij creëerden betere kansen met een positieve afronding. Ruststand 10-13. 

De tweede helft begon wat rommelig met balverlies aan beide kanten. Auto van Ewijk/LHC kon de voorsprong nog niet uitbouwen. Uiteindelijk konden de dames van Auto van Ewijk/LHC toch makkelijker tot scoren komen en daardoor lekker uitlopen. Eindstand 21-28 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC, nu 5 wedstrijden ongeslagen. De dames willen deze lijn vasthouden. Er wordt dan thuis gespeeld tegen Huissen om 12.10. 

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina