2021-11-06: Nieuw Heeten – Hurry Up (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Hurry Up op het programma.Voor ons was dit een nieuwe tegenstander. We wisten niet precies wat we konden verwachten.Na de nederlaag van vorige week tegen HV Zwolle DS1 en de verloren bekerwedstrijd tegen Broekland DS1, waren wij weer gebrand om deze wedstrijd te winnen en de punten in Nieuw Heeten te houden.

We begonnen de wedstrijd scherp. In de eerste helft stond de verdediging goed, Hurry Up had moeite om doelpunten te maken. Af en toe kwam de opbouwster omhoog en schoot op het doel.

We gingen de rust in met 15-8. In de rust hadden de jeugdteams H en F2 een shoot out. Ze mochten om en om de bal op het doel gooien.

Door onze goede verdediging kon Hurry Up in de tweede helft niet veel ballen het doel in krijgen. In de verdediging tikten wij de bal er paar keer tussen uit hierdoor hadden we paar snelle aanvallen. De eindstand was 26-14.

Volgende week spelen wij om 12:30 tegen de Cirkeltijgers in Groningen.