2021-11-06: Kwiek 2 – SEW 2 (1e divisie)

Verslag Kwiek 2

PCA Kwiek2 verliest van SEW2

We waren er zo op gebrand om de 2 punten in Raalte te houden maar dat is helaas niet gelukt. We hadden een flitsende start met een sterke dekking en snelle aanvallen, SEW werd meteen onder druk gezet en binnen 10 minuten stonden we al met 10-5 voor. Dat beloofde wat maar SEW is een goede ploeg die nooit opgeeft, we waren dus gewaarschuwd. SEW stroopte de mouwen op en bij een stand van 15-11 kantelde de wedstrijd, SEW kreeg steeds meer grip op onze aanval en daardoor konden we steeds moeizamer het net vinden. Ook in onze dekking gaven we teveel ruimte weg waardoor we uiteindelijk gingen we rusten met een kleine achterstand van 18-19.

Nog niets aan de hand maar dan moest er in de 2e helft wel uit een ander vaatje getapt worden, de afspraken werden gemaakt en vol vertrouwen begonnen we aan de 2e helft. Maar het was niet onze avond, weinig lukte meer en we liepen continu achter de feiten aan. Na 20 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft stond het pas 23-25 dus ook SEW kwam moeilijk tot scoren. Met nog 4 minuten te spelen probeerden we bij een stand van 25-27 nog iets te forceren maar dat lukte niet. SEW kreeg nog 2 strafworpen en de winst ging naar de gasten uit Nibbixwoud, eindstand 26-30.

De leerpunten gaan we oppakken en dan vol goede moed op naar volgende week zondag, dan spelen we uit tegen Quintus2. Bedankt voor jullie aanmoedigingen. Groetjes van dames 2