2021-11-06: CVO – Wesepe (1e klasse)

Verslag Wesepe

Afgelopen zaterdag stond de vijfde competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Een uitwedstrijd tegen CVO, het team wat op dat moment de vierde plek eigen heeft gemaakt. Deze week speelden er welgeteld 3 speelsters van dames 2 mee (Jolien, Dorien en Ellen). Na vele omleidingen, kwamen we aan in Vaassen. Gezien de stijgende lijn die wij als team merken, stappen we vol goede moed de kleedkamer binnen. Na de voorbespreking van Marjolien, zijn we klaar om te gaan knallen. “Deze gaan we winnen!”

We vlogen uit de startblokken en al snel belandden de eerste ballen in het net van de tegenstander. 👀 Na slechts een paar minuten bracht Simone de stand op 0-3 in ons voordeel. Vanaf dat moment wist CVO met strakke en onverwachtse ballen, ook ons netje goed te vinden. Daniëlle was on fire en gooide de ene na de andere bal langs de keeper van CVO. We gingen gelijk tegen elkaar op, wat heeft gezorgd voor een stand van 11-10. Elke passeerde er wat vanaf en Jolien wist van een afstand het goal ook goed te vinden. Zo werd de ruststand 17-14.

De tweede helft startten we weer met net zoveel moed. Bij de eerste bal die in ons netje belandde, had CVO de toon al gezet. Over de rest, kunnen we het maar beter niet hebben.. Zo sterk als onze verdediging de afgelopen weken stond, zo veel steken lieten we hier deze wedstrijd vallen. Wedstrijden met alleen een eerste en derde helft zullen ons beter afgaan, toch Elke? Eindstand 38-26….

Zaterdag spelen wij om 19.00u tegen HV Angeren in de Hooiberg. Tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina