2021-10-30: Schalkhaar – Broekland 2 (2e klasse)

Verslag Broekland 2

Zijn we weer…

Deze week stond Schalkhaar op de lijst als tegenstander. Voor ons even anders.. een keer op zaterdagavond in plaats van een zondagochtend. De feeststemming zat er dan ook vanaf het begin al in. Met z’n allen keken we al uit naar de 3e helft die we door gaan brengen in Deventer.

Ook deze week konden we niet spelen zonder gastspelers. Update: in plaats van 5 geblesseerden hebben we er nu 6. Onze toppers Lieke, Jorieke, Milou en Karien mochten dus met ons mee! Zo gingen we de wedstrijd van start met slechts 1 wissel.

De start was goed. We stonden met onze yell al 0-1 voor. Het horloge van Daphne gaf aan dat ze zich bevond in een luide omgeving en dat ze mogelijk kans op gehoorschade had. We hadden een goede verdediging en goede aanvallen. Julia was on Fire. En Lotte stond als een beest te keepen. Ook onze toppers die meededen hebben de longen uit hun lijf gerend en stonden lekker te verdedigen. Al met al een goede eerste helft. Maar helaas gingen we de rust in met 9-7.

De tweede helft waren we moe en 1 wissel was toch echt te weinig. De meiden waren gesloopt en hadden alles in de eerste helft gegeven. Ze lieten hun koppen niet hangen, maar dit alleen was niet genoeg. Hierdoor zijn we in de situatie beland dat we maar 1x hebben gescoord. De tegenstander kon hun ding doen, waar ze in de eerste helft niet aan toe konden komen. Eindstand 21-8 …

Nou hier houden we dan maar gauw over op. We gaan met z’n allen ons verdriet wegdrinken in Deventer. De derde helft is voor ons daarentegen een makkelijke winst. Dus daar gaan we is flink van genieten.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina