2021-10-30: Hercules – Kwiek 2 (2e divisie)

Verslag Kwiek 2

PCA/Kwiek DS2 weer aan kop in de 1e divisie

Na een weekendje rust stond de uitwedstrijd tegen Hercules in Den Haag op het programma. Dit team staat laatste in onze poule maar we wisten dat we ze niet moesten onderschatten. Het handbal wat ze spelen ligt ons niet en we moesten ons eigen spel spelen.

In het begin gingen we gelijk op en we keken zelfs na 10 min spelen tegen een kleine achterstand aan, 9-6 in het voordeel van Hercules. Na een time-out werd er door de coach aangegeven dat er toch echt een tandje bij moest en dat hebben we gedaan. Bij een stand van 10-10 werd het gaspedaal ingetrapt en was het gedaan met Hercules. In 6 min tijd liepen we uit naar een 11-19 ruststand en de wedstrijd was gespeeld.

In de 2e helft bleven we tempo spelen en liepen we uit naar een stand van 16-28 met nog 15 min te spelen. Helaas kregen we in de laatste 10 min een aantal strafworpen en 2 min tijdstraf tegen waardoor Hercules nog een paar doelpunten kon maken. Eindstand 25-36

Door deze overwinning staan we weer bovenaan omdat MHV thuis verloor van PSV. Het is spannend in de top van de 1e divisie.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina