2021-10-30: Heeten – HVZ-Vivendi (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Gisteravond stond er weer thuiswedstrijd op het programma, tegen HVZ – Vivendi dames 1. We wilden de punten in Heeten houden.

We moesten even in komen. Zij hadden een dekking waar wij aan moesten wennen. Gaten lagen er, pakte deze kansen en daardoor ging het de tweede deel van de eerste helft weer als vanouds. Met een ruststand van: 16-11.

In de rust hebben we besproken dat het goed ging maar beter kon. Meer beweging waardoor we nog meer kansen konden creëren. De tweede helft hebben we laten zien dat we die punten graag in Heeten wilden houden. We stonden als team en veel ballen belandden in het net. We hadden een goeie spirit en liepen al gauw uit tot een mooie eindstand van: 29-21.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina