2021-10-17: Artemis’15 HS2 – Heeten-Schalkhaar HS1 (1e klasse)

Verslag Heeten-Schalkhaar HS1

De zaal binnenlopend, niets vermoedend met op de deur “geen harsgebruik” werd ik toch onaangenaam verrast door het spelen met hars “aan de bal’, wat schijnbaar toelaatbaar was in sporthal Kon. Beatrixcentrum. Het mag geen excuus zijn maar handballers spelend zonder hars weten maar al te goed dat dit goedje je toch behoorlijk kan ontregelen. De bal ligt zo lekker in je hand …. maar toch…. de drukzetting, baltempo, de afwerking is, zonder hierop getraind te hebben, meer dan lastig, dan wel ongecontroleerd.

Al was de afspraak: “scherp beginnen!” Was het nu toch meer een ongecontroleerde aanvalsopzet die ons moeilijk in de wedstrijd liet komen. Wisselende dekkingsvormen om op deze manier ook de tegenstander te ontregelen bracht de ruststand op 12-7. Na rust kregen we een fase waarin we meer aansluiting kregen. De dekking stond goed en door snelheid van achteruit konden we op 12-10 en 13-11 terugkomen. Intussen wist Artemis de voorsprong toch weer uit te bouwen naar 22-14. Er werd opnieuw veerkracht getoond 4 doelpunten op rij. 22-18 Beide teams wisselden sterk spel af met fasen van balverlies. 26-18Al was er ruimte in de tas gereserveerd voor de wedstrijdpunten. Helaas moesten we zonder de terugreis hervatten. Eindstand 28-21. Met 8 doelpunten en een belangrijke rol in de dekking is Erik vandaag onze man van de wedstrijd.

Helaas kunnen we nog niet lekker in ritme komen. Na de eerste speeldag volgde een weekend vrij. Opnieuw zet dit na deze wedstrijd voort en spelen we onze eerste thuiswedstrijd op zaterdag 30 oktober 19:00 uur. Supporters: laat het ons voelen dat het een echte thuiswedstrijd wordt. Wij hopen op uw support! Tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina