2021-10-17: ABS – HHZD (1e klasse)

Verslag ABS

In een goed gevulde sporthal De Uutvlog trad Dames 1 aan tegen HHZD1 uit Heino. Aanvankelijk leek het erop dat het beter spelende ABS eenvoudig zou gaan winnen. Niets was minder waar. Heino kwam steeds beter in het spel en de verdediging van ABS stond niet goed. Dit resulteerde in een 14-16 ruststand.

Na rust liep Heino uit naar 20-24 en de verslaggever had de hoop al een beetje opgegeven. Maar bij handbal is alles mogelijk en Dames 1 knokte zich terug in de wedstrijd, 24-24. Dit leverde een spannende slotfase op en uiteindelijk werd het 27-27. Toch nog een punt, prima gestreden dames. Nog steeds geen nederlaag, 3 wedstrijden, 4 punten.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina