2021-10-16: Kwiek 2 – MHV (1e divisie)

Verslag Kwiek 2

PCA Kwiek DS2 verliest van MHV DS1

Afgelopen zaterdag kwam MHV op bezoek in Raalte en zij hadden net als wij nog geen wedstrijd verloren, dat beloofde dus een spannende pot te worden om de 1e plek. Ondanks een aantal blessures hadden we ons goed kunnen voorbereiden en waren we van plan om gelijk volle bak van start te gaan. Helaas lukte dit niet.

MHV had haar dekking goed staan en we hadden erg veel moeite om tot scoren te komen. MHV wist ons net wel te vinden, na 17 min stonden we met 3-8 achter. Na de time-out kwamen we beter in ons spel en konden we puntje voor puntje dichterbij komen. We gingen rusten met een stand van 11-14 en in de 2e helft was alles dus nog mogelijk.

Maar net als in het begin van de 1e helft was het MHV die de doelpunten maakten. Na 10 min in de 2e helft te hebben gespeeld keken we weer tegen een forse achterstand aan, 11-18. Onze dekking stond niet goed en we verzuimden om de 100% kansen te benutten, en dan wordt het lastig handballen. We moesten dus weer in de achtervolging echter bleef MHV ook scoren, 5 min voor tijd was het verschil 4 en dat konden we niet meer inlopen.

De eindstand was uiteindelijk 22-26 in het voordeel voor MHV .Omdat onze directe concurrent PSV ook heeft verloren staan we nu op de 2e plek, VOC2, Westsite en PSV volgen met hetzelfde aantal punten maar een minder doelsaldo.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina