2021-10-16: Voorwaarts – US (2e divisie)

De tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen de meiden van US Amsterdam. We kenden US al vanuit onze voorbereiding, omdat we een oefenwedstrijd hadden gespeeld. De meiden van Voorwaarts hadden er weer zin in en waren gebrand om te winnen. De twee welpjes van deze week waren Merle en Fem. En er zat een nieuw gezicht op de bank, Rens van Kregten is de nieuwe keeperstrainer om onze keepers nog beter te maken. Hij geeft de meiden extra ondersteuning waar nodig.

De wedstrijd begon moeizaam, de verdediging stond goed maar de ballen gingen moeilijk in het doel. Het liep gelijk op met 6-6. Maar de meiden van Voorwaarts herpakten zich goed, door onze snelheid en een aantal snelle tegenaanvallen kwam Voorwaarts op voorsprong. De ballen van US werden gepakt voor Brigitte die weer lekker stond te keepen. We gingen hierdoor de rust in met 14-11.

In de tweede helft begonnen we ook met Brigitte in het doel. En al gauw werd er vier keer achter elkaar gescoord. Aniek scoorde mooie ballen van afstand. En Alineke die lobt meerdere ballen over de keeper in het doel. Onze dekking stond weer goed en Voorwaarts kwam met snelle tegenaanvallen dichter bij de overwinning. Hierdoor stonden we na tien minuten in de tweede helft op 20-14 voorsprong. Ook Lisa, die voorlopig haar laatste wedstrijd heeft gespeeld, wist de bal nog mooi te plaatsen in het goal. Keyara maakte de laatste twee goals met volle overtuiging vanuit de rechterhoek. Hiermee eindigde de wedstrijd met de score van 28-23 in het voordeel van Voorwaarts!

Scores: Alineke Ros 4, Aniek Koers 5, Chantal Deijk 2, Daimy van Dommelen 5, Jill Kloppenberg 1, Jorien Scholten 1, Keyara Peters 2, Lisa Oosterwijk 2, Romy ten Cate 5, Silke Schoenaker 1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina