2021-10-16: Holten – Klarenbeek (2e klasse)

Verslag Holten

Handbaldames verslaan Klarenbeek in attractief duel

Afgelopen zaterdagavond speelde dames 1 van handbalvereniging Holten tegen Klarenbeek 1. In deze competitie had koploper Holten 4 punten en Klarenbeek 3 punten. In de afgelopen jaren had Holten ook vaak van deze tegenstander verloren. Op grond van deze wedstrijden had de technische staf van Holten een tactisch plan bedacht, dat direct goed uitpakte. Onder toeziend oog van wedstrijdsponsor Martin Kemper van Palazzo kwam de Holtense doelpuntenmachine meteen op gang, terwijl de aanvalsters van Klarenbeek kort werden gedekt. Na 8 minuten stond het al 6-0 voor Holten. Hierna liet Klarenbeek toch zien dat ze een best goed team hadden. Vlak voor de pauze bij de stand 15-11 was de Holtense voorsprong behoorlijk geslonken. Op slag van rust bracht Anne Rechterschot via een snelle break out de ruststand op het scorebord 16-11.

Na de korte pauze kwam Holten weer volledig in de wedstrijd. Met name Karlijn Hoogveld excelleerde en scoorde zowel bovenhands als onderhands. Ilse Klaassen speelde ook een prima partij en ook de penalty’s werden door haar feilloos benut. De Holtense goalie Jo-Anne Koopman pakte soms bijna onmogelijke ballen. Ook in de slotfase liet Holten snel en effectief handbalspel zien, waar het talrijke publiek volop van genoot. Uiteindelijk werd het toch nog een ruime zege 35-25.

Door deze overwinning blijft Holten de ongeslagen koploper in deze nog prille competitie. Op zaterdag 30 oktober om 20:30 uur spelen de dames in Olst tegen het nog puntloze Overwetering 2.

Scores Holten: Karlijn Hoogveld 9, Ilse Klaasses 8, Anne Rechterschot 6, Lieke Ebrecht, Julia Hanevelt, Michaëla Spoor allen 3, Gitta Bekkernens 2 en Rikke Drenth 1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina