2021-10-16: Angeren 2 – LHC 2 (2e klasse)

Verslag LHC 2

Na een vrij weekend door een afgelaste wedstrijd vorige week, mochten wij dit weekend eindelijk weer aan de bak! De uitwedstrijd tegen HV Angeren DS 2 stond op het programma, dus vol goede moed vertrokken wij op onze zaterdagavond richting Gendt, vlakbij Nijmegen. Na een extra rondje over de snelweg, een toertocht door de Gelderse heuvels en een bezoekje aan Arnhem arriveerden we dan eindelijk op de plaats van bestemming. Door deze toeristische route bleef er echter wel wat minder voorbereidingstijd over, maar waren we wel extra gebrand om de punten mee naar huis te nemen!! Na een korte warming-up begonnen we de wedstrijd goed. Mooie aanvallen werden gespeeld waardoor we de rust ingingen met een 10-13 voorsprong.

De tweede helft begonnen we echter minder sterk, en voordat we het wisten kwam Angeren gelijk tot 13-13. Een spannende tweede helft, waarin we constant de voorsprong wisten te behouden, maar Angeren toch elke keer bijna weer terug kwam. Vijf minuten voor het einde wisten we nog even de schouders eronder te zetten en liepen we uit naar een eindstand van 19-24, de eerste overwinning van dit seizoen is binnen!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina