2021-10-16: SDOL – Zwolle (hoofdklasse)

Verslag SDOL

WAT EEN WEDSTRIJD!!! Ontzettend blij met de punten die we in eigen huis hebben gehouden maar mega aan het balen van de twee blessures van Anne en Lisanne deze wedstrijd.

We waren ZOO gebrand om de punten te pakken deze weekend. De afgelopen wedstrijden hebben we niet alles kunnen laten zien wat we in huis hadden, dat moest anders vanavond. We begonnen dan ook heel sterk tegen de Zwolse meiden, de dekking stond als één blok, we werkten met elkaar en voor elkaar, onze keeper stond een beste pot te keepen en dat betaalde zich uit in mooie aanvallen!!!

De opdracht voor de tweede helft was dan ook duidelijk: vasthouden die voorsprong, werken werken werken en nog eens werken! De tweede helft hebben we de voorsprong kunnen vasthouden en we wisten uit te lopen naar 14-7. Helaas liepen zowel Anne als Lisanne een nare blessure op. We wisten onze kop er bij te houden en bleven spelen als één team! Met een eindstand van 19-16 hebben we de punten binnengesleept! We namen deze wedstrijd afscheid van Michelle: Mies bedankt voor al je inzet en positiviteit de afgelopen jaren, succes bij de buurtjes!