2021-10-16: Broekland – WeHaVe (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Joehoee, zijn we weer!!! Met (spoileralert!) weer winst!

Om even terug te komen op de voorbeschouwing, we zijn erachter hoe we de naam van de tegenstanders uitspreken: We HaVe, op z’n Engels, als in we have gewonnen!!! Goed, terug naar vandaag. Aangezien Lisanne vandaag afwezig was, mocht Bellie vandaag de schone taak van teambegeleider op zich nemen. Reden tot paniek. Na de nodige instructies, verliep het allemaal vlekkeloos. Tot het laatste moment waarop ze vroeg “zal ik Richard even ophalen?” SC Wesepe DAMES 1🤦‍♀️ Jammer Isabel, overkomt de besten.

Na de voorbespreking van Tim waren we klaar om te knallen. Vandaag was de bank goed gevuld met Jiska en Yara die tijdens de wedstrijd de influencers aan het uithangen waren. We vlogen uit de startblokken, binnen no time stond het 10-2. Vanuit een goede dekking, met Char erachter (die vanavond niet kwam om te vissen) gingen we als een speer samen naar voren en landde de bal in het netje aan de overkant. Opmerkelijk in de 1e helft: we voelden al wat plakkerigheid aan de bal, dus na 20 minuten was het tijd voor de dames van We HaVe om even de handjes te wassen. En weer door met de wedstrijd, de eerste helft eindigden we met een stand van 17-6 in ons voordeel. Kat in t bakkie.

Over de tweede helft kunnen we kort zijn: was ruk. We begonnen met 3 treffers tegen en scoorden de eerste 10 minuten niet. Bij 18-11 werd het haast nog spannend, maar Maud, Lauri en Merel zorgden ervoor dat we weer een voorsprong van 10 hadden. Met 2 treffers op het einde bepaalde Rowy de eindstand op 25-17. Woman of the match: wederom Charlotte, die vissen duidelijk niet als hobby heeft.