2021-10-09: E&O – Kwiek 2 (1e divisie)

Verslag Kwiek 2

Zwaar bevochten overwinning van Kwiek 2 op E&O 1

We wisten dat het geen gemakkelijke avond zou worden in Emmen en dat bleek ook wel, het was een spannende wedstrijd op het scherpst van de snede. E&O had nog wat goed te maken van hun verliespartij tegen DSS en wij wilden onze koppositie behouden

.E&O begon met hun offensieve dekking fel aan de wedstrijd en daar hadden we in het begin onvoldoende antwoord op. Na 12 min spelen keken we tegen een achterstand aan van 6-3. Werk aan de winkel dus. De dekking opnieuw organiseren, meer bewegen in de aanval en daardoor kwamen we stapje voor stapje weer dichterbij maar het verschil bleef steeds 1 in het voordeel van E&O, de ruststand was 14-13.

In de 2e helft ging het grotendeels gelijk op, we kregen wel steeds meer grip op de wedstrijd alleen we konden geen afstand nemen. Pas in de laatste 10 minuten bij een stand van 24-24 konden we het verschil maken, door een hoog tempo te blijven spelen liepen we uit naar een verdiende en zwaar bevochten overwinning, eindstand 26-29!

Na 4 overwinningen op rij staan we door een beter doelsaldo op de 1e plek, MHV en PSV zijn ook nog ongeslagen.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina