2021-10-07: Kwiek A1 – Voorwaarts (beker)

Verslag Kwiek A1

Na de overwinning tegen VOC A1 afgelopen zaterdag stond gisteravond de bekerwedstrijd tegen Voorwaarts ds1 op het programma! Een bekende ploeg met veel fysieke speelsters.

De eerste helft speelden wij niet op ons best, we maakten veel technische fouten en we kwamen moeilijk door de dekking van Voorwaarts. Dit resulteerde in snelle tegenaanvallen van hun kant, waardoor wij al snel op achterstand kwamen. De ruststand was dan ook 11-20. Dat het de 2e helft anders moest was duidelijk. We begonnen beter met meer break-outs en snelle tegenaanvallen van onze kant. Ook stond de dekking gedurende de hele wedstrijd aardig goed. Helaas was het niet genoeg om te winnen. Eindstand: 29-39 in het voordeel van Voorwaarts.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina