2021-10-03: Wijhe’92 3 – Holten (2e klasse)

Verslag Holten

Handbaldames dames 1 starten competitie met zege

Afgelopen zondagmorgen speelde dames 1 van handbalvereniging Holten in sporthal de Lange Slag in Wijhe de eerste competitiewedstrijd tegen Wijhe 3. De succesvolle oefencampagne van Holtense dames (2e klasse) met goede resultaten tegen o.a. hoofdklasser Nieuw-Heeten en 1e klasser Borhave 2 gaf veel vertrouwen voor de 1e wedstrijd van de competitie. Door o.a. een bliksemstart van Holten tegen Wijhe werd dit meteen aangetoond.

Na 15 minuten stond er meteen een voorsprong van 10-2 in het voordeel van Holten op het scorebord. Met name Karlijn Hoogveld ((vanaf de hoek) en Julia Hanevelt (vanaf de cirkel) scoorden een paar prachtige doelpunten. Na de 11e Holtense treffer van de geroutineerde Ilse Klaassen stokte de Holtense productie enigszins. Hierna kwam Wijhe sterk terug en stond er bij rust 7-13 op het scorebord. Na de pauze verkleinde Wijhe de achterstand tot 10-14, waarbij zeer goed keeperswerk van de Wijhese goalie hier debet aan was. Mede door een snelle break out, door een sluwe boogbal en via een schot vanuit de hoek scoorde hierna de Holtense uitblinkster Karlijn Hoogveld en nam Holten een beslissende voorsprong 11-20. De slechts 15-jarige maakte Mare Visser maakte haar competitiedebuut in de Holtense hoofdmacht en maakte vooral verdedigend een sterke indruk. Het slotakkoord was voor Anne Rechterschot, die de eindstand bepaalde op 20-27.

Scores Holten: Karlijn Hoogveld 11, Ilse Klaasses 5, Anne Rechterschot 3, Gitta Bekkernens, Lieke Ebrecht, Julia Hanevelt allen 2 , Michaëla Spoor en Rikke Drenth beiden 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina