2021-10-03: Ha-STU HS2 – Heeten/Schalkhaar HS1 (1e klasse)

Verslag Heeten/Schalkhaar HS1

Keek Heeten te veel op tegen het team van Ha-STU? Of kwamen we slecht uit de startblokken… Het ontbrak in ieder geval aan felheid en allertheid in het uitvoeren van met name verdedigende taken en dus het vertrouwen op en in elkaar. Waardoor ook aanvallend een stroef begin met veel balverlies en te weinig druk en dynamiek Ha-STU goed uit de startblokken liet komen en een groeiende voorsprong op een presenteerblaadje aanbood.

Met een ruststand van 19-12 was het duidelijk dat de 2e helft anders moest en kon. Niets te verliezen, mouwen opstropen en vertrouwen in elkaar. Kortom taken uitvoeren en het maximale er nog uit weten te halen. De positieve flow sloeg over. En ook in deze fase gingen er kansen verloren maar er werd met een andere instelling gespeeld. Mooie aanvalscombinaties Tim😀, goed keeperswerk, een sterke dekking met overtuiging zorgde ervoor dat we in de 2e helft nog goed terugkomen tot 23-21.

Helaas hadden we net niet het geluk om door te pakken. Met in de slotfase nog wat te doorzichtige aanvalspasses boekte Ha-STU de winst met 29-25. We hopen de positieve flow van de 2e helft mee te nemen naar de volgende wedstrijd.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina