2021-10-02: Wijhe’92 2 – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Zaterdagavond 2 oktober was het eindelijk weer zover, de dames van Auto van Ewijk/LHC 1 mochten zich opmaken voor de eerste competitiewedstrijd van seizoen 2021/2022 in en tegen Wijhe 2. Met een gedeeltelijk vernieuwde en verjongde samenstelling is er een goede voorperiode gespeeld en nu was het tijd om dat door te zetten. Helaas heeft Auto van Ewijk/LHC 1 wel te maken met een aantal blessures, maar er kon gelukkig gebruik worden gemaakt van speelsters van het tweede.

De toss bepaalde dat Auto van Ewijk/LHC 1 in balbezit begon en dit leverde meteen een mooi doelpunt op. Wijhe reageerde hierop met een snelle midden uit waarbij zij aanvallend een overtalpositie probeerden te creëren. Deze snelle aanval kon vaak gestopt worden, waardoor er georganiseerd kon worden in de dekking. Het eerste kwartier van de wedstrijd ging gelijk op tot een stand van 8-8. Daarna hadden de dames van Auto van Ewijk/LHC 1 de smaak te pakken en werd er volop gescoord, waardoor de ruststand 10-18 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC 1 was.

Maar deze ruststand zegt nog lang niet alles, want Wijhe zou Wijhe niet zijn als zij tot de laatste minuut van de wedstrijd zouden blijven vechten voor de winst. De dames van Auto van Ewijk/LHC 1 wisten dus dat ze nog 30 minuten vol aan de bak moesten. Dit werd meteen goed opgepakt, want de stand liep uit tot 11 punten verschil in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC 1. Hierop reageerde Wijhe door de felheid in de dekking en hun snelheid op te schroeven waardoor ze ineens erg gevaarlijk werden. De wedstrijd had geen 10 minuten langer moeten duurden en eindigde in de stand 27-32 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC 1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina