10-10-2020: Wesepe – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Met een enigszins aangepast team vertrokken wij naar Olst om een wedstrijd te spelen tegen Wesepe. In het verleden hebben wij vaak tegen Wesepe gespeeld en bleek dit altijd een lastige tegenstander. Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder en waren we benieuwd wat de wedstrijd ons ging brengen.

Wij begonnen de wedstrijd sterk met een voorsprong van 1-5. Wij wisten elkaar goed te vinden en de schoten werden scherp afgerond. Op een gegeven moment verslapten we en waren we de keepster van Wesepe meer aan het inschieten dan dat de doelpunten vielen. Dit resulteerde op een gegeven moment in een gelijke stand. Hierna herpakten wij onszelf en gingen wij de rust in met een stand van 12-16.

In de tweede helft raakten we in een goeie flow. Wisten wat we moesten doen en konden elkaar goed vinden. Verdedigend was het beter op elkaar afgestemd en wij waren gestopt met het ingooien van de keepster van Wesepe. De ballen gingen strak en overtuigend het doel in. Wij konden dan ook onze voorsprong uitbreiden naar 26-35. Dit was dan ook de eindstand.

Dit kon weleens de laatste wedstrijd zijn geweest die er voorlopig gespeeld wordt. Indien dat niet zo is, spelen wij over 2 weken in Heeten tegen DOS. Wij houden jullie op de hoogte over het verdere competitieverloop.