2019-09-28: VZV 2 – Wijhe’92 (2e divisie)

Verslag Wijhe’92

Zaterdagmiddag 15.30 uur verzamelen in Wijhe voor de wedstrijd naar ‘t Veld in Noord Holland. Na wat omzeilingen van de bus vrij laat aangekomen in t Veld. De voorbereiding was rommelig we hadden geen tijd meer om een kop koffie te nuttigen, ik had al direct de coach en scheidrechters bij mij staan die graag het gesprek met mij wilde aangaan. Na een korte bespreking met de meiden zijn we aan de wedstrijd begonnen. Het begin was niet goed, na meerdere keren de bal kwijt te zijn geraakt i.v.m. de hars stonden we al snel achter met 4-1. Gaandeweg de eerste helft kregen we geen grip op hun aanvalsspel, mede door het niet goed verdedigen onze kant. Aanvallend konden we ons eigen spel niet spelen. We gingen dan ook rusten met een ruime achterstand van 8 doelpunten.

Ondanks dat we de tweede helft zijn begonnen met deze achterstand gaven de meiden het nog niet op. Maar door het snelle spel van de V.Z.V. liepen we steeds vaker achter de feiten aan, tot voor tien minuten voor het eind. Op dat moment werd het spel beter, we stonden beter in de dekking en het scoren ging makkelijker. Maar ondanks dat gingen we met lege handen terug. Analyserend waren we vandaag niet scherp genoeg aan de wedstrijd begonnen, en V.Z.V. terecht gewonnen.

1 vraag blijf bij mij nog onbeantwoord tot de return, met welke speelsters komen ze bij ons thuis spelen, maar dat zien we de tweede helft van de competitie.