2019-09-28: DSO – Kwiek 2 (2e divisie)

Verslag Kwiek 2

De 1e competitie wedstrijd van dames 2 was gelijk een pittige, uit tegen D.S.O. DS1 in Den Helder. Afgelopen seizoen waren zij als 3e geëindigd dus we wisten wat ons te wachten stond. Doordat een aantal speelsters niet mee konden doen hadden we een krappe selectie, mouwen opstropen dus.

De wedstrijd ging gelijk op, na 15 min spelen stond er een stand van 9-9 op het scorebord. Doordat er een aantal 2 minuten werden gegeven werd het allemaal wat rommelig en gehaast maar we gingen met een kleine voorsprong rusten, 13-16.

We wisten dat D.S.O. in de 2e helft een tandje bij zou zetten en de opdracht was om onze voorsprong stap voor stap uit te bouwen. Helaas lukte dat niet, we wisten in 15 minuten maar 3 keer te scoren terwijl D.S.O. wel het netje wist te vinden, 19-19. Doordat we tegen een aantal 2 minuten aan liepen ( 17 in totaal voor beide teams ) kon D.S.O. een voorsprong nemen van 23-19. De meiden toonden enorme veerkracht en een minuut voor tijd stond het 26-26. Er werd een overtreding gezien en de bal ging voor D.S.O. op de stip en die werd benut.

In de laatste 50 sec konden we niet niet meer scoren en 5 sec voor tijd prikte D.S.O. er nog 1 in, eindstand 28-26

De teleurstelling was erg groot, het had er gewoon ingezeten. We gaan de leerpunten oppakken en volgende week in de thuiswedstrijd tegen VZV DS2 gaan we er weer vol voor. Komen jullie ons volgende week zondag 6 ook aanmoedigen?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina