20-01-2019: LHC – Artemis’15 (1e klasse)

Zondag 20 januari ’19 speelde Auto van Ewijk/LHC een thuiswedstrijd tegen Sani4all/Artemis ’15. De vorige wedstrijd werd nipt gewonnen door Auto van Ewijk/LHC. Auto van Ewijk/LHC startte scherp aan de wedstrijd. Er werd goed verdedigd en in de aanval werd door snel spel de kansen goed benut. Na een 3-0 voorsprong kwam ook Sani4all/Artemis ’15 tot scoren door middel van afstandschoten van de linker- en de middenopbouw. De eerste helft verliep vervolgens gelijk op. Ruststand 11-11.

De tweede helft creëerde Auto van Ewijk/LHC vele kansen, ook door de break te lopen. Helaas lukte het Auto van Ewijk/LHC niet om al deze kansen af te ronden. Zo bleef Sani4all/Artemis ’15 op gelijke hoogte. Ook de tweede helft liep gelijk op. Sani4all/Artemis ’15 maakte in de laatste minuten zorgvuldiger af waardoor ze een kleine voorsprong van 2 doelpunten konden pakken. Auto van Ewijk/LHC was niet bij machte om dit gat te dichten en verloor de wedstrijd met 20-19.

Zaterdag 26 januari ’19 speelt Auto van Ewijk/LHC om 19.00 uur een uitwedstrijd tegen SDOL.