19-01-2019: HCL/Groessen-Loo – SDOL (1e klasse)

Bron: Facebook SDOL Handbalselectie

Vanavond stapten we de auto in richting Duiven. Daar stonden de dames van Groessen op ons te wachten. Zij stonden op de 8e plek. Ongeacht de stand, weten we dat deze uitwedstrijden absoluut niet onderschat mogen worden. Altijd lastig…

De eerste helft begon goed. We weten dat Groessen graag via de cirkel speelt, ook is het een ploeg wat een snelle tegen aanval heeft. Dit hadden we de eerste helft onder de knie. Groessen wist de eerste helft maar 1 x te scoren vanuit de aanval en 3 keer vanuit een penal. Onze dekking stond goed en onze keeper nog beter. We gingen de rust in met 4-11 voorsprong.

De 2e helft waren de rollen omgedraaid. Wij gingen slordig spelen en Groessen zette een tandje bij. De grip die we de eerste helft op de dames hadden waren we de 2e helft kwijt. Zo stonden we de laatste 7 minuten nog maar met 3 punten voor. De laatste 3 minuten, 2 punten voorsprong had onze keepster een mooie redding waaruit wij snel konden scoren. De wedstrijd was gespeeld. 17-15, punten gaan mee naar Luttenberg!

Zaterdag 26 januari spelen we om 19:00 uur thuis tegen Lemelerveld.