17-11-2018: SDOL – Artemis’15 (1e klasse)

Bron: Facebook SDOL Handbalselectie

Vandaag waren de dames van Artemis bij ons. Wij wisten dat we ze ondanks dat ze onderaan stonden niet moesten onderschatten.

We begonnen de wedstrijd sterk. In de eerste 10 minuten geen doelpunt tegen werd er gezegd en dit wisten we 9 minuten vol te houden en een goeie voorsprong te pakken. Het was een slome wedstrijd dus aan ons de taak om hier niet in mee te gaan. Artemis had een strakke 6:0 dekking aantal goede afstandsschoten We gingen de rust in met een 17-11 voorsprong.

We moesten er een schepje bovenop doen, maar helaas begonnen we de 2e helft met het tegenovergestelde. Na 15 minuten hadden beide ploegen nog maar 2 ballen in het net weten te leggen. De wedstrijd werd steeds fysieker. Er werden penals en 2 minuten uitgedeeld, terecht of niet, ook nu moesten we de focus houden want de voorsprong werd niet groter. De dekking stond goed maar de aanvallen werden niet beloond met doelpunten. Pas in de laatste 10 minuten wisten wij ook in de aanval weer te scoren en brachten de stand op 27-15. Dit maakt dat we voor nu op de 4e plek staan💪🏼

Volgende week om 19:00 uur wederom een thuiswedstrijd. Dan komen de dames van Arnhem deze kant op die op dit moment bovenaan staan. Hopelijk zien we jullie dan weer!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina