17-11-2018: Dalfsen 2 – ABS (2e klasse)

Bron: Facebook ABS Handbal DS1

Een jaartje ouder en wijzer

Afgelopen zaterdagavond vertrokken de dames vol goede moed richting Dalfsen. Na een goede warming up floot de scheidsrechter voor het beginsignaal. Beide teams begonnen met een zeer snel spel en al binnen enkele minuten was het net meerdere malen gevonden.

Halverwege de eerste helft wist Dalfsen een voorsprong van 13-9 uit te bouwen. Toen ABS-speelster Loes door een vervelende knieblessure het veld moest verlaten, pakte coach Toke een moment om het team bij elkaar te roepen en de dames scherp te houden. Met succes. Al gauw kwam ABSbij en werd er een voorsprong behaald.

Deze nauwe voorsprong was in de gehele tweede helft zichtbaar op het scorebord en uiteindelijk kon Dalfsen er geen punten meer uithalen. Eindstand 30-32 in het voordeel van ABS.

Een jaartje ouder, dat waren de dames van ABS tegenover het piepjonge Dalfsen zeker. Een jaartje ouder en gelukkig een jaartje wijzer. De ABStweeling Dionne en Danique lieten zich zaterdag (op hun 25ste verjaardag) van hun beste kant zien. Ze mochten meerdere doelpunten op hun naam zetten.

Aankomende zondag 25 november speelt ABS thuis tegen Kwiek DS3. Om 12:30 uur in sporthal de Uutvlog.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina