11-11-2018: LHC – Havana (1e klasse)

Vandaag kreeg Auto van Ewijk / LHC ds1 Havana op bezoek. Een ploeg waar de dames nog nooit eerder tegen hadden gespeeld. Auto van Ewijk / LHC begon de wedstrijd niet scherp, de dekking van Auto van Ewijk / LHC stond niet goed en kansen werden niet volledig benut. Havana kon hierdoor gelijk al een voorsprong pakken. De dames kregen geen grip op de eerste helft en gingen de rust in met een stand van 12-19.

De tweede helft heeft Auto van Ewijk / LHC beter handbal laten zien, de verdediging stond stukken beter en daarnaast was er veel meer beleving. De dames geloofden nog in een overwinning en kwamen dichterbij, maar helaas bleef er telkens een verschil van 2 à 3 doelpunten. De dames van Auto van Ewijk / LHC verloren de wedstrijd met 28-31.

Volgende week staat er een uitwedstrijd in Apeldoorn op het programma!

Martin Zwakenberg heeft weer foto’s gemaakt. Deze zijn te vinden op de fotopagina. Martin bedankt.