17-11-2018: HHZD – Nieuw Heeten (1e klasse)

Verslag HHZD

Heerlijke overwinning met de dames van Albert Heijn/HHZD op Nieuw Heeten 34 – 22. Het harde trainen, de goede sfeer en het prima spel werpt eindelijk zijn broodnodige vruchten af. Het kon ook niet uitblijven, als je wedstrijden net verliest met minimaal verschil dan moet het een keer goed komen.

Groot compliment voor mijn team hoe ze de moed er elke weer inhielden. We blijven geloven in onze manier van spelen en zijn er van overtuigd dat dit nog veel punten gaat opleveren. Elke training weer wordt mij dit bevestigd. Al met al een prima pot, de verdediging stond als een huis en aanvallend heeft het hele team zijn steentje bijgedragen.

Verslag Nieuw Heeten

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen HHZD op het programma. We kenden de ploeg niet heel erg goed en waren gewoon gebrand om een goede wedstrijd neer te zetten en de positieve drive van de week ervoor tegen SDOL voort te zetten.

Het fluitsignaal klonk om 20.25 uur en daarbij was de tribune goed gevuld met onze trouwe supporters. We kwamen al gelijk achter te staan, en het eerste deel van de 1e helft bleef het verschil steeds 2 of 3 doelpunten in het voordeel van HHZD. In het 2e deel van de eerste helft liep HHZD al behoorlijk uit op ons en de ruststand was voor ons dan ook heel teleurstellend. 18-10

Waar HHZD vleugels gekregen leek te hebben en het ene na het andere doelpunt scoorde, kwamen wij niet echt aan het spelen. De gretigheid van de voorgaande wedstrijden was volledig zoek .
Na de rust hebben we ons herpakt. Dit lukte wederom niet, aanvallen werden niet goed uitgespeeld,
we creëerden te weinig kansen. Wel werden een aantal penalty´s goed benut, maar HHZD kreeg nog meer vleugels en door een aantal snelle breaks liepen ze nog verder uit en was de eindstand 34-22.
Uiteraard waren we hier niet blij mee.

Ondanks dat de de ploeg niet compleet was ivm een aantal blessures, en niet fitte spelers, was dit niet wat we voor de wedstrijd voor ogen hadden. Voor ons als team moeten we deze week zien te resetten en ons voorbereiden op de thuiswedstrijd tegen H.V. Havana Ds1, zaterdag 24 november.