17-11-2018: Achilles – LHC (1e klasse)

Bron: www.hvlhc.nl

Zaterdagavond 17 november vertrok Auto van Ewijk/LHC dames 1 richting Apeldoorn voor de wedstrijd tegen Achilles 1. Er is gewerkt aan de verbeterpunten waar het de laatste wedstrijden mis ging. Kom maar op.

De wedstrijd startte en het was direct duidelijk dat het een fysieke pot zou worden. Auto van Ewijk/LHC kwam op een 1-3 voorsprong maar kon dit niet lang vasthouden. Achilles herpakte zich vlug en scoorde de een na de andere en kwam voor tot 5-3. De scherpte moest bij Lemelerveld worden herpakt om bij te blijven. De hele eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en gingen de rust in met een stand van 14-13.

Lemelerveld kwam de tweede helft niet goed uit de startblokken. Achilles benutte de afstandsschoten en kwam op een 17-14 voorsprong. Lemelerveld was na de eerste verloren pot van vorige week gebrand om deze week de punten wel te pakken. Dit gebeurt niet nog een keer en Auto van Ewijk/LHC gaf gas bij.

Eline de penaltykiller, de snelle omschakeling en kansen benutten zorgden ervoor dat Lemelerveld terugkwam. Met een gelijke stand van 20-20 gingen ze de laatste 5 minuten van de wedstrijd in. Auto van Ewijk/LHC hield het conditioneel en technisch langer vol en konden hierdoor op het allerlaatst de wedstrijd naar zich toe trekken. De einduitslag was 23-24 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC.

Komend weekend wordt er weer in eigen huis gestreden tegen Broekland. Graag tot zondag 25 november om 13:15 uur.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina