17-02-2019: ABS – Dalfsen 2 (2e klasse)

Bron: Facebook ABS Handbal DS1

DALFSEN OVERLOOPT ABS

Wederom stond er een thuiswedstrijd op het programma voor de dames van ABS. Deze zondag mochten ze het opnemen tegen Dalfsen 2. Op het wedstrijdformulier werden veel nieuwe, jonge meiden toegevoegd. Dit vanwege diverse blessures van basisspeelsters.

De spel ving aan met een hoog tempo en aan beide kanten vielen er doelpunten. ABS wou Dalfsen verrassen met een andere dekking (5-1) t.o.v. de uitwedstrijd (6-0). Dit zorgde enerzijds voor verwarring bij Dalfsen, maar anderzijds ook voor veel ruimte. En deze benutte zij dan ook goed. Ruststand 11-21 in het voordeel van Dalfsen.

In de tweede helft volgende hetzelfde spelbeeld. Het was een harde wedstrijd waarbij de gele kaarten en tijdstraffen regelmatig verschenen. Ondanks dat is iedereen gelukkig heel gebleven en verlieten de dames zonder (nog meer) blessures het veld. Eindstand 22-38 in het voordeel van Dalfsen.

ABS heeft nu een aantal weken vrij. De eerstvolgende wedstrijd wordt gespeeld op zondag 10 maart tegen Kwiek DS3 om 11:10 uur in Raalte.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina