16-03-2019: ESCA – Overwetering (hoofdklasse)

Bron: www.overwetering.nl

Hard werken wordt beloond

Gisteravond stond het belangrijke duel tegen ESCA op het programma. We begonnen een stuk scherper als vorige week aan de wedstrijd. Maar desondanks kwam de wedstrijd wat moeizaam op gang.

ESCA speelt op een zeer trage manier het handbalspelletje en wij gingen daar iets teveel in mee. Er werd niet veel gescoord in het eerste kwartier en de doelpunten vielen om en om. In het 2e kwartier van de eerste helft lukte het ESCA om een kleine voorsprong te nemen. De ruststand was 10-13.

Het lukte ons in de tweede helft al vrij snel om aan te haken bij ESCA maar we wisten nog niet door te drukken. Halverwege hadden we weer even een mindere fase en wist ESCA op een 14-17 voorsprong te komen.

Niet voor het eerst deze competitie zetten wij nog een keer de schouders eronder. Ineens lukte er veel. De dekking ging op slot en aanvallend wisten we het net te vinden. We knokten ons naast ESCA en hadden bij 18-17 eindelijk de voorsprong te pakken. Nu lukte het ons wel om wat weg te lopen van ESCA. Via 20-18 werd het uiteindelijk 24-20 in ons voordeel.
2 hele belangrijke punten in de pocket.

Omdat de concurrentie onderin ook punten heeft weten te pakken, blijft het ongemeen spannend.

Volgende week spelen we tegen OBW in Zevenaar. Als u mee wil met de bus, geef u dan op via de Facebookpagina van SC Overwetering. Wij willen ons bijzonder graag handhaven in de hoofdklasse want alleen dan kan het kampioensteam Overwetering 2 promoveren.

Ook via deze weg willen wij de toppers van dames 2 nogmaals feliciteren met het behaalde kampioenschap!

Scores: Roos 7,  Eline 4,  Lisa 4,  Romee 3,  Moniek 2,  Maaike 2,  Iris 1,  Rianne 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina