16-03-2019: WHC – Lettele (hoofdklasse)

Bron: www.hvlettele.nl

Vanaf de gewonnen wedstrijd tegen Pacelli was er zes wedstrijden op rij niets tot weinig aan de hand voor Lettele dames 1. Erg bewust van het feit dat er wedstrijd voor wedstrijd gewerkt moet worden, met goed gevoel en met alle vertrouwen werd zo ook de wedstrijd tegen WHC gestart. WHC vecht tegen degradatie en kan elk punt dus goed gebruiken.

Bianca krijgt direct persoonlijke dekking, maar we weten welke mogelijkheden dit biedt. Het loopt stroef en weten niet altijd de vrije man te vinden. Via 4-2, 5-5 komen we toch op een voorsprong van 8-10. Als we vervolgens een 4 minuten tijdstraf krijgen, grijpt WHC de kans en bepaald de ruststand op 11-11.

We bespreken alles in de rust en het belangrijkste is om ons vertrouwde niveau terug te krijgen en dat door niets en niemand te laten beïnvloeden. Het blijft echter stroef lopen en WHC komt in een vorm terecht die je krijgt wanneer je de koploper kunt bijbenen en zelfs de baas mag zijn. Lettele worstelt met zichzelf en met de niet op elkaar ingespeelde leiding dat blijkbaar graag wilde opvallen met totaal 11 tijdstraffen en onduidelijke strafworpen.

Lettele knokt zich terug van 21-17 naar 21-20, maar dan raakt de energie, zeker mentaal, op. Het wordt 25-21 voor WHC dat beter met de omstandigheden kon en mocht omgaan dan wij. We zijn de controle over het kampioenschap kwijt, maar mogen nog twee wedstrijden spelen om te laten zien wat we waard zijn.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 23 maart. Dit is de laatste thuiswedstrijd en die beginnen we als altijd om 19.30 in Bathmen. Travelbags/Zwolle is dan de tegenstander. We zullen een grote kater moeten wegspoelen en het is ons er alles aan gelegen om dit ook daadwerkelijk te doen door een flitsende wedstrijd te spelen. Dat zijn we niet alleen verplicht aan onszelf, maar zeker aan onze trouwe supporters die ook nu naar Hengevelde waren gekomen.

Joanne – Naomi – Maaike 1 – Bianca 6 – Milou 4 – Ilse 1 – Yara 5 – Jolien 2 – Anouk O – Inge 2 – Eline – Marjolein.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina