15-12-2018: HCL/Groessen-Loo – Heeten (1e klasse)

Bron: Facebook Handbal Heeten dames 1

Vandaag stond de laatste wedstrijd van 2018 op het programma, een uitwedstrijd tegen de dames van Groessen.

We waren er op gebrand om de goede lijn van de afgelopen weken door te zetten, dit moesten we helaas doen met een aantal speelsters minder door blessures. Gelukkig deed Lisa vandaag met ons mee. Wij startten de wedstrijd met het eerste doelpunt, na vijf minuten gespeeld te hebben maakte Groessen hun eerste doelpunt. Vanaf daar ging de wedstrijd gelijk op. We gingen de rust in met een stand van 9-8 in het voordeel van Groessen.

In het begin van de tweede helft ging het wederom gelijk op. Na 5 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft scoorden wij 5 keer op rij waardoor wij uitliepen naar 13-18. Hierna scoorden de dames van Groessen drie maal achter elkaar door drie penalty’s te benutten. De laatste 5 minuten maakten wij het nog erg spannend door snel te willen afronden, Groessen maakte hier gretig gebruik van en scoorde weer een aantal keer achter elkaar. Gelukkig bleven wij ook nog wel scoren. Wat leidde tot een eindstand van 22-25 in het voordeel voor ons.

Vandaag hebben we hard gewerkt voor de punten, de verdediging stond sterk en vanuit daar konden we onze doelpunten maken. Hopelijk zetten we de goede lijn verder in het nieuwe jaar. Op zondag 6 januari om 13:20 spelen wij een uitwedstrijd in Lemelerveld tegen LHC, graag zien we jullie daar weer.

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen toe en tot bij een volgende wedstrijd!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina