12-09-2020: Velo – Kwiek 2 (1e divisie)

De kop in de 1e divisie is eraf. We begonnen sterk tegen Velo en snel liepen we uit naar een voorsprong van 2-6. Helaas kregen we in het 2e deel van de 1e helft minder grip op hun opbouwers en van een 8-10 voorsprong gingen we de rust in met een 12-10 achterstand. Afgesproken dat we er in de 2e helft een tandje bij zouden doen maar gelijk na 15 sec een 2 min en een penal tegen, 13-10. Aan de bak dus, en dat lukte, we kwam langszij, 16-16 en liepen uit naar 16-18, maar Velo kwam weer terug tot 20-20. Vier minuten voor tijd stonden we voor met 22-24. Helaas konden we dit niet vasthouden. Een minuut voor tijd maakte Velo de gelijkmaker en wij konden onze laatste aanval niet verzilveren en de eindstand was 24-24. Toch nog 1 punt mee naar Raalte.