08-03-2020: Ha-STU 2 – Schalkhaar (2e klasse)

Verslag Schalkhaar

Rust 16 – 14
Eindstand 27 – 20

Een eerlijk antwoord op deze uitslag, we hadden vandaag kunnen winnen. Hastu kwam in de 1e helft 7 doelpunten voor, maar door de verdediging te veranderen en aanvallend aan gegeven dat we meer moesten instarten en schieten, Hastu stond strak 6-0 aan de cirkel te verdedigen, kwamen we terug tot 2 doelpunten en zaten we in een flow.

De rust onderbrak dit en kregen we daarna geen grip meer op hun. Als je aanvallend maar 6 keer scoort in de 2e helft en het lef en durf verdwijnt dan ga je verliezen. Verdedigend stonden we goed, maar het was jammer genoeg niet voldoende. Een beetje een geflatteerde uitslag, want we hadden ook veel pech met het hout. Nog een wedstrijd te gaan tegen ESCA op zondag 29 maart en als we die in winst omzetten eindigen we op een zeer knappe 2e plaats. Dus kom ons dan allemaal supporten.