12-01-2019: Heeten – DFS Arnhem 2 (1e klasse)

Bron: Facebook Handbal Heeten dames 1

Dit weekend stond de wedstrijd tegen de koploper DFS Arnhem dames 2 op het programma. De uitwedstrijd hadden wij nipt verloren. Voor ons was het van belang dat wij de goede lijn van de afgelopen weken door gingen zetten, om een goed resultaat neer te zetten tegen Arnhem.

Het begin ging gelijk op en na een tijdje werd de kleine achterstand omgebogen tot een voorsprong. Wij konden uitlopen naar een ruststand van 12-9. In de rust werd besproken dat wij meer in de verdediging moesten gaan samenwerken en uitstappen op de schutters van Arnhem. De tweede helft begonnen wij goed en wij scoorden al snel 4 doelpunten achter elkaar. Wij liepen hierdoor uit naar een stand van 16-9. Arnhem wist dit gat nog te verkleinen naar 2 doelpunten verschil, maar al gauw werd het gat weer groter in het voordeel van ons.

Het was een zwaarbevochte overwinning, maar gelukkig blijven de punten in Heeten. Volgende week spelen wij weer een thuiswedstrijd, dit keer de derby tegen Nieuw Heeten. Zien wij jullie om 20.15 in de sporthal? Tot dan!