11-01-2020: Voorwaarts – Venlo (eredivisie)

Verslag Voorwaarts

Na 2 belangrijke winstpartijen tegen Borhave en DSVD stond er nu een wedstrijd tegen de nummer 2 op het programma. Venlo is een snelle en goede ploeg uit het zuiden. De uitwedstrijd werd ruim verloren met 43-29.
De Jachtlust was weer goed gevuld. De meiden van Takt waren ook in grote getale aanwezig, want zij mochten oplopen met de dames van Fit & Fun Voorwaarts.

Venlo opende de scoren en al snel stond het 0-3. Alineke maakte het eerste doelpunt voor Voorwaarts via een break. Wij wisten wel kansen te creëren, maar niet af te maken. Venlo liep de snelle tegenaanval, met wel een scherpe afronding op doel. Het was al snel duidelijk dat Venlo 2 maatjes te groot was voor Voorwaarts. We bleven knokken en vechten voor elke bal en voor elk punt. Lisa knalde van afstand er nog weer een bal in en Daimy schoot nog een penal raak. Na 30 minuten spelen was de stand: 13-22.

Ook in de tweede helft was Venlo de betere partij van de wedstrijd. Ze wisten vaak vanaf de hoek en de cirkel te scoren. Hoewel de keepsters van Voorwaarts nog een paar keer in de weg stonden. Voor Voorwaarts wist Laura het doel te vinden met schoten van afstand en mooie passeeracties. Ook Ellen wist met een snelle tegenaanval de bal snoeihard tegen het net te werken. De hoekspeelster van Venlo schoot vlak voor tijd nog weer raak en zette daarmee de eindstand op 22-39.

Volgende week gaan we op bezoek in Volendam. Wij zullen om 19:00 spelen tegen de nummer 5 van de competitie. We zullen weer met de Happybus gaan, dus als je gezellig mee wilt, geef je op.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina