12-01-2020: LHC 2 – ABS (2e klasse)

Verslag LHC 2

Vandaag stond de tweede wedstrijd tegen ABS dames 1 van dit seizoen op het programma. De vorige keer hebben we uit net verloren met 25-22. ABS staat bovenaan in de poule dus dat gaf ons ook extra motivatie om vandaag de twee punten in Lemelerveld te houden.

Na een goede voorbespreking begonnen we met goede moed aan de wedstrijd. Dit uitte zich ook in een paar punten voorsprong. Deze doelpunten ontstonden door mooie aanvallen en goede afrondingen. ABS liet het er niet bij zitten en bleven steeds dicht bij ons qua stand. Dit resulteerde in een ruststand van 17-15 in ons voordeel.

In de rust staken we de koppies nog een keer bij elkaar. Helaas ging de tweede helft iets minder goed dan de eerste helft. We waren iets minder geconcentreerd en hadden wat meer balverlies. Toch bleven we vechten voor de punten en bleef de wedstrijd spannend. Ondanks we veel hebben voorgestaan in de wedstrijd mogen we onszelf een schouderklopje geven omdat we een goede wedstrijd hebben gespeeld tegen de koploper. De eindstand is 23-24 geworden in het voordeel van ABS.

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen AHV Achilles om half 8. We kunnen natuurlijk altijd extra aanmoediging van het publiek gebruiken.