10-11-2019: LHC – Haarle (1e klasse)

Verslag LHC

Zondag 10 november speelde Auto van Ewijk/LHC een thuiswedstrijd tegen Auto Service/Haarle 1. Een tegenstander die uit 5 wedstrijden 2 punten wist te behalen. Vooraf was duidelijk dat er bij Auto Service/Haarle 1 een aantal spelers gestopt waren, maar dat het team niet onderschat moet worden.

Dit bleek ook na een paar minuten spelen. De wedstrijd ging gelijk op, beide teams waren aan elkaar gewaagd. Bij Auto Service/Haarle komen er veel doelpunten van de linkerkant van de aanval. Zij beschikken over een hoekspeelster die makkelijk het net weet te vinden. Halverwege de eerste helft wist Auto van Ewijk/LHC een kleine voorsprong te pakken van 4 doelpunten, echter konden de dames dit niet vasthouden. Ruststand 15-14.

Ook de tweede helft verliep gelijk op. Auto Service/Haarle verdedigd in een 6-0. Auto van Ewijk/LHC wist hier gebruik van te maken door veel op druk te spelen en er passerend door te komen. Auto Service/Haarle kon alleen nog maar aan de noodrem trekken waardoor er veel penalty’s gegeven werden. Deze wist Auto van Ewijk/LHC allemaal te benutten. Aan het eind van de wedstrijd versnelde Auto van Ewijk/LHC het spel en kon hierdoor op een voorsprong komen en de wedstrijd naar zich toetrekken. Eindstand 32-28.

Volgend weekend speelt Auto van Ewijk/LHC op zaterdagavond een uitwedstrijd tegen Huissen HV 1.