10-11-2018: Overwetering – Wesepe (hoofdklasse)

Bron: www.overwetering.nl

Verslag Overwetering

Van de hatelijke nul af

Zaterdag stond de derby tegen Wesepe op het programma. We speelden thuis dus gewoon in Geel – Groen. In de bekerwedstrijd tegen Wijhe, afgelopen donderdag, hadden we flink aan het vertrouwen gewerkt, dus volle goede moed begonnen we aan de wedstrijd tegen Wesepe.

We zaten direct best lekker in de wedstrijd, we scoorden redelijk makkelijk en de dekking stond naar behoren. We namen een 3-1 voorsprong en in het verloop  vielen de scores om en om. Wij bleven continu een kleine voorsprong houden in de 1e helft. Wel gaven we met name de hoekspeelsters van Wesepe wat teveel ruimte. Zij kwamen te gemakkelijk tot scoren waardoor Wesepe bij ons bleef aanhaken. De ruststand was 15-14.

In de rust hebben we de verdedigende afspraken nog wat aangescherpt. Dit namen we in eerste instantie goed mee de 2e helft in. Ook bleven we in het eerste kwartier van de 2e helft netjes onze doelpunten maken. We kwamen in die fase van de wedstrijd zelfs op een 23-19 voorsprong.

En toch sloop er in het laatste kwartier weer wat twijfel in de ploeg. We werden minder doortastend in de dekking en gingen (open) kansen in de aanval missen. In de rommelige slotfase maakte de scheidsrechter een aantal dubieuze beslissingen. Wesepe kwam steeds dichterbij en in de laatste minuut zelfs op gelijke hoogte. Wij mochten nog een keer aanvallen maar helaas lukte het niet om de winnende tegen het net te gooien. 26-26

In de kleedkamer overheerste vooral teleurstelling, er had zeker meer in gezeten! Maar we mogen ook tevreden zijn, zowel tegen Wijhe als tegen Wesepe hebben wij laten zien dat we prima kunnen handballen. Bij beide wedstrijden stond er echt een team dat voor en met elkaar knokte voor een goed resultaat. Nu was dat 1 punt, maar als we deze mentaliteit en vechtlust blijven vasthouden, gaan wij echt nog meer punten pakken.

Doelpunten: Roos van Breukelen 8  Ella van Breukelen 7  Iris ten Broeke 6  Rianne Kappert 3  Maaike ten Broeke 1  Eline Schutte 1

Zaterdag 17 november, 19.30  TVO – Overwetering. Sporthal de Marke, Hengevelde

Voor foto verslag klik HIER

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina