10-11-2018: Heeten – HHZD (1e klasse)

Bron: Facebook Handbal Heeten dames 1

Verslag Heeten

Zaterdag 10 november kregen wij de dames van Heino op bezoek. Na het teleurstellende resultaat van vorige week, waren wij als team erop gebrand om te laten zien dat we beter kunnen. We hebben er afgelopen week over gepraat en we hebben hard getraind. Zoiets mag ons niet nogmaals overkomen.

In de eerste helft konden we af en toe iets weglopen van Heino, maar zij konden telkens de aansluiting vinden. Mede doordat wij redelijk hard verdedigden, waarvoor wij vaak gestraft werden. Ruststand: 15-15.

In de verdediging moesten we meer samenwerken en in de aanval moesten we meer tijd nemen.

In de tweede helft bleven de slordigheidjes, maar we konden toch een voorsprong opbouwen. Dit hadden we vooral te danken aan een betere verdediging. Aan het einde van de wedstrijd geven we wat eenvoudige doelpunten weg, wat zonde is. Al met al mogen we trots zijn dat we de punten in Heeten hebben gehouden.
Eindstand: 28-25

Volgende week staat er een verre uitwedstrijd naar Nijmegen op het programma. We hopen dan uiteraard de punten mee te brengen naar Heeten!