09-12-2018: LHC – HCL/Groessen-Loo (1e klasse)

Bron: www.hvlhc.nl

Zondag stond voor Auto van Ewijk/LHC de wedstrijd tegen Groessen dames 1 op de planning. Auto van Ewijk/LHC wist dat Groessen een stugge ploeg is en hier was Auto van Ewijk/LHC op voorbereid.

De dames van Auto van Ewijk/LHC wisten aan het begin van de wedstrijd de stand naar een voorsprong van 5-1 te brengen. De verdediging stond sterk, hiermee had Groessen moeite. Echter herpakte Groessen zich door de snelle tegenaanval te spelen en wist daaruit te scoren, 6-5. Auto van Ewijk had hier een duidelijk antwoord op. De dekking zat goed dicht en aanvallen werden goed afgerond, ruststand 17-10.

De tweede helft speelde Auto van Ewijk/LHC op dezelfde voet verder. Ondanks het niet altijd goed afronden van de Auto van Ewijk/LHC hebben ze een mooie pot neergezet. Het goede verdedigen en het mooie samenspel heeft geleid tot een eindstand van 29-19 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC. Supporters bedankt.

Zondag 16 december spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC een uitwedstrijd tegen de medekoploper DFS Arnhem dames 2. Alle support is welkom!

Foto’s van de wedstrijd staan weer op de fotopagina. Martin Zwakenberg bedankt.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina