09-12-2018: ABS – Voorwaarts 2 (2e klasse)

Bron: Facebook ABS Handbal DS1

VOORWAARTS LOOPT ABS HANDBAL VOORBIJ

Afgelopen zondag stond de vierde thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. De tribune was goed bezet met supporters en zij waren klaar voor een spannende wedstrijd. Beide teams waren gebrand om deze wedstrijd te winnen, want ze deelden een tweede plek in het klassement.

Voorwaarts haalde in de eerste helft gauw een voorsprong van 3 doelpunten, voordat ABS het net kon vinden. Mede door zeer snelle tegenaanvallen kreeg Voorwaarts vaak de kans om te scoren. Met succes. De ruststand was 8-16 in het voordeel van Voorwaarts.

De tweede helft volgende hetzelfde spelbeeld, maar dan omgekeerd. ABS scoorde in een korte tijd 4 keer en kwam iets terug. Echter werden er in de gehele tweede helft teveel kansen niet benut door ABS, waardoor Voorwaarts de winst kon pakken. Eindstand 23-27 in het voordeel van Voorwaarts. Hierdoor staat ABS nu op een derde plek in het klassement.

Aankomende zondag speelt ABS uit tegen Broekland DS2, om 11:40 uur in Broekland.